
Składniki
50 gramów
1 łyżka
4 plastry
0.3 sztuki
150 gramów
20 gramów
120 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Bagietkę przetnij wzdłuż na połowę, posmaruj masłem i zapiecz.
Krok 2
Mięso pokrój w cienkie paski, cebulę na piórka, a ser zetrzyj na tarce.
Krok 3
Na rozgrzany olej wrzuć mięso oraz cebulę i usmaż.
Krok 4
Dodaj ser i podgrzewaj cały czas mieszając do momentu, gdy się rozpuści.
Krok 5
Na jedną część bagietki połóż dwa plastry pomidora oraz mięso z cebulą i serem.
Krok 6
Połóż kolejne dwa plastry pomidora oraz przykryj drugą częścią bagietki.
Krok 7
Kanapkę przetnij na połowę. Podawaj z frytkami.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Pełna składników odżywczych i chrupiąca – taka powinna być idealna fasolka szparagowa. Kluczowy okazuje się proces gotowania. Sprawdź nasze porady i ciesz się fasolką w jej najsmaczniejszym wydaniu.
Czytaj więcejSoczysty, orzeźwiający, idealny na lato – taki właśnie jest arbuz! Czy wiesz, jak pokroić arbuza, by nie zrobić zbędnego bałaganu w kuchni? Jest na to, co najmniej kilka sprytnych sposobów.
Czytaj więcej