Pieczeń cygańska

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

537

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

8 osób wydrukowało

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 łyżeczka

1 łyżeczka

50 mililitrów

2 plastry

1 łyżeczka

1 szczypta

50 mililitrów

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Czosnek posiekaj. Wymieszaj z winem, olejem, Przyprawą Uniwersalną Delikat Knorr, rozmarynem, majerankiem i solą. Odłóż w zimne miejsce.

Krok 2

Plastry karkówki lekko rozbij, ułóż na wysmarowanym olejem ruszcie.

Krok 3

Smaruj sosem podczas pieczenia.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pieczeń cygańska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pieczeń cygańska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pieczeń cygańska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pieczeń cygańska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pieczeń cygańska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pieczeń cygańska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pieczeń cygańska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Curry z kalafiora
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

średnie

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej