
Składniki
1 kilogram
1 sztuka
100 gramów
1 łyżeczka
2 łyżeczki
100 gramów
3 sztuki
4 sztuki
1 opakowanie
2 łyżki
3 łyżki
10 łyżek
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Dorsza myjemy, osuszamy, kroimy na mniejsze kawałki, przyprawiamy.
Krok 2
Przyprawione kawałki obtaczamy w jajku oraz bułce tartej. Smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
Krok 3
Z podanych składników przygotowujemy sałatkę. Całość polewamy oliwą z oliwek. SMACZNEGO!!
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Pieprz czarny z Wietnamu mielony Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPrzez wielu szefów kuchni zaliczane są do najsmaczniejszych warzyw. Ich delikatny smak i chrupiąca konsystencja doskonale współgrają z wieloma, różnorodnymi produktami. Sprawdźcie, z czym podawać szparagi, by zachwycały najbardziej wybredne podniebienia.
Czytaj więcejJest o nich głośno, gdy tylko pojawiają się na straganach i sklepowych. Trudno im się oprzeć. Brzmi jak opis najnowszej letniej kolekcji ubrań z modowego żurnala? Nic bardziej mylnego! Mowa o truskawach! Lubią wyznaczać trendy – zwłaszcza te kulinarne. Chodzą pogłoski, że prawdziwe z nich kokietki! Jedno jest pewne – swoim urokiem i wdziękiem wypełnią przestrzeń Twojej kuchni.
Czytaj więcej