
Składniki
2 sztuki
8 plastrów
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Marchew obierz i pokrój w słupki
Krok 2
Ogórka obierz i pokrój w cienkie słupki.
Krok 3
Na plasterkach szynki rozmieść porcje warzyw i zawiń ciasno, zepnij wykałaczką.
Przepisy w Waszym wykonaniu
1 osoba ogląda przepis: 

Ziemniaki faszerowane mięsem
45 min.
łatwe
Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.
Czytaj więcejŻurek to aromatyczna zupa, której sekret smaku tkwi w zastosowanych przyprawach. Mogą być różne inne w zależności od tego, jaki rodzaj żuru zamierzamy przygotować. Podpowiadamy, jak doprawić żurek, aby był jak najsmaczniejszy.
Czytaj więcej