
Składniki
2 gramy
2 gramy
1 gram
2 gramy
1 gram
1 gram
1 gram
100 gramów
99 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
obierasz owoce oprucz cytryny i limonki. pszekruj owoce na puł.
Krok 2
z cytryny i limoki wyciskną sok dodaj troche cukru i ponieszaj.
Krok 3
pokruj owoce nie za duże nie zamałe.
Krok 4
wrzuć do miski wszystkie pokrojone owoce.
Krok 5
wlej dresig i pomieszaj
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej