Bananowe Racuszki przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Bananowe Racuszki

Autor: Paulina Cibor

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

11 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Obrać dwa banany ze skórki i przepołowić je na pół. Wrzucamy je do miski.

Krok 2

Bierzemy widelec i ugniatamy tak aby powstała nam papka.

Krok 3

Wbijamy jajko i również mieszamy.

Krok 4

Następie rozgrzewamy patelnie i kładziemy zrobioną papkę.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Bananowe Racuszki  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Bananowe Racuszki  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Bananowe Racuszki  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Bananowe Racuszki  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Bananowe Racuszki  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Bananowe Racuszki  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Bananowe Racuszki  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Bananowe Racuszki  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej