
Składniki
2 opakowania
1 opakowanie
1 sztuka
1 słoik
1 słoik
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Paluszki krabowe odpakować, sparzyć ok 3 minuty, pokroić w kostkę.
Krok 2
Makaron ugotować według opakowania, pokroić na mniejsze kawałki.
Krok 3
Ogórek pokroić, kukurydzę odsączyć, ananasa rozdrobnić, dodać do paluszków i makaronu.
Krok 4
Wszystko połączyc, wymieszać z majonezem, dodać soli, pieprzu.
Przepisy w Waszym wykonaniu
4 osoby oglądają przepis: 
Kopytka ze szpinakiem
45 min.
łatwe
Świeże truskawki pojawiają się na straganach na przełomie maja i czerwca. Czerwone, słodkie, soczyste i pachnące latem owoce są prawdziwą gratką dla wielu smakoszy.
Czytaj więcejBób to smaczne i coraz bardziej popularne warzywo, które warto dodawać do wielu dań i jeść niezależnie od pory roku. Jak ugotować bób i z czym go podawać? Sprawdź!
Czytaj więcej