
Składniki
2 opakowania
1 opakowanie
1 sztuka
1 słoik
1 słoik
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Paluszki krabowe odpakować, sparzyć ok 3 minuty, pokroić w kostkę.
Krok 2
Makaron ugotować według opakowania, pokroić na mniejsze kawałki.
Krok 3
Ogórek pokroić, kukurydzę odsączyć, ananasa rozdrobnić, dodać do paluszków i makaronu.
Krok 4
Wszystko połączyc, wymieszać z majonezem, dodać soli, pieprzu.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Szlachetna i soczysta gęś doskonale podkreśla rangę każdej uroczystości. Często przygotowuje się ją w całości, ale zdarzają się kameralne przyjęcia, podczas których tak duża ilość mięsa nie jest potrzebna. Jeśli nie chcemy rezygnować z tego wyjątkowego rarytasu, dobrze jest postawić na mniejsze kawałki. Pierś nadaje się do tego znakomicie. Jak przyrządzić pierś z gęsi, by podkreślić wyśmienity smak mięsa? Od czego zacząć? Podpowiadamy, jak zamarynować gęś krok po kroku!
Czytaj więcejPolędwiczki wieprzowe jadasz tylko od święta i zazwyczaj wyłącznie w restauracji, w której ich przyrządzeniem zajmuje się profesjonalny szef kuchni? Po co się ograniczać? Smakiem tego delikatnego mięsa można cieszyć się znacznie częściej i to we własnej jadalni. Jak smażyć polędwiczki, żeby były soczyste? Jak przygotować mięso i z jakimi dodatkami je podawać? Wszystkiego dowiesz się z naszego poradnika dotyczącego tego, jak długo dusić polędwiczki wieprzowe.
Czytaj więcej





























