
Składniki
2 opakowania
1 opakowanie
1 sztuka
1 słoik
1 słoik
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Paluszki krabowe odpakować, sparzyć ok 3 minuty, pokroić w kostkę.
Krok 2
Makaron ugotować według opakowania, pokroić na mniejsze kawałki.
Krok 3
Ogórek pokroić, kukurydzę odsączyć, ananasa rozdrobnić, dodać do paluszków i makaronu.
Krok 4
Wszystko połączyc, wymieszać z majonezem, dodać soli, pieprzu.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej