Razowa przyjemność na ząb przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Razowa przyjemność na ząb

Autor: Wokalista

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

0.5 sztuki

1 sztuka

250 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Chleb kroimy na mniejsze kawałki (np. kółka).

Krok 2

Serek mieszamy z rozdrobnioną połową kosteczki Knorr i smarujemy nim chleb. Dekorujemy warzywami i koperkiem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Razowa przyjemność na ząb - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Razowa przyjemność na ząb - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Razowa przyjemność na ząb - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Razowa przyjemność na ząb - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Razowa przyjemność na ząb - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Razowa przyjemność na ząb - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Razowa przyjemność na ząb - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Razowa przyjemność na ząb - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej