Roladki łososiowe z ziołami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Roladki łososiowe z ziołami

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

12 osób wydrukowało

Pobierz pdf

11 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null szczypt

1 łyżka

null

null szczypt

1 łyżka

null szczypt

200 gramów

200 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Biały twarożek wymieszaj razem z chrzanem, śmietaną i posiekanymi ziołami. Dopraw do smaku.

Krok 2

Łososia rozłóż na desce, posmaruj przygotowaną masą serową i zwiń jak roladę.

Krok 3

Odstaw na godzinę do lodówki.

Krok 4

Potnij w dość grube plasterki i rozłóż na półmisku.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Roladki łososiowe z ziołami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Roladki łososiowe z ziołami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Roladki łososiowe z ziołami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Roladki łososiowe z ziołami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Roladki łososiowe z ziołami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Roladki łososiowe z ziołami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Roladki łososiowe z ziołami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Roladki łososiowe z ziołami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej