PRZEPISY.PL
Rożki francuskie z szynką i serem - autor: Aleksandra Krzyżanowska

Rożki francuskie z szynką i serem

  • 15
  • 1
  • Łatwe
  • 0
15
osób dodało do Mniamlisty
15
osób dodało do Mniamlisty

Składniki

    • Krok 1

      Ciasto przełóż z zamrażalnika do lodówki na kilka godzin. Kiedy się rozmrozi, rozwałkuj lekko i pokrój na kwadraty o boku 10 cm.
    • Krok 2

      Na każdy kwadrat nakładaj plaster sera i plaster szynki i odrobinę rozkruszonej kostki pietruszkowej. Kwadraty składaj po przekątnej i sklejaj dokładnie, dociskając brzegi widelcem.
    • Krok 3

      Ułóż rożki na blasze wyłożonej papierem do wypieków. Piecz w 200 stopniach przez około 15 minut, aż rożki ładnie się zrumienią.

    Więcej przepisów z tym produktem

    Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka KnorrZobacz wszystkie

    Komentarze (0)

    Podobne przepisy:

    430
    osób dodało do Mniamlisty
    30''
    6
    Łatwe
    93
    osoby dodały do Mniamlisty
    60''
    6
    Średnie
    7
    osób dodało do Mniamlisty
    45''
    4
    Łatwe
    7
    osób dodało do Mniamlisty
    45''
    4
    Łatwe