
Składniki
1 szczypta
0.25 sztuki
0.25 sztuki
2 sztuki
1 sztuka
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Śledzie pokrój w kostkę. Pomidory sparz, obierz i pokrój w kostkę. Cebulę posiekaj.
Krok 2
Sos sałatkowy przygotuj zgodnie z opisem na opakowaniu. Polej nim śledzie i wymieszaj.
Krok 3
Na talerzu ułóż pomidory, na nich śledzie i cebulę. Posyp pieprzem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Sos sałatkowy czosnkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej