
Składniki
1 szczypta
0.25 sztuki
0.25 sztuki
2 sztuki
1 sztuka
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Śledzie pokrój w kostkę. Pomidory sparz, obierz i pokrój w kostkę. Cebulę posiekaj.
Krok 2
Sos sałatkowy przygotuj zgodnie z opisem na opakowaniu. Polej nim śledzie i wymieszaj.
Krok 3
Na talerzu ułóż pomidory, na nich śledzie i cebulę. Posyp pieprzem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy czosnkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuKutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.
Czytaj więcejBez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.
Czytaj więcej