
Składniki
null
null
3 sztuki
2 łyżki
300 gramów
100 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Szynkę pokrój w plastry.
Krok 2
Jajka ugotuj na twardo, a następnie obierz i zmiel w maszynce.
Krok 3
Połącz je z chrzanem, śmietaną, solą i pieprzem.
Krok 4
Plastry szynki posmaruj masą chrzanową, zwiń w rulony i ułóż na półmisku.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej