ryba po japońsku

Autor: agniesia2260

ratingratingratingratingrating

6

35 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

193 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

81 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 kilogram

6 sztuk

250 sztuk

3 sztuki

150 mililitrów

6 łyżek

1 sztuka

500 mililitrów

4 łyżki

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

plastry ryby obsmażyć w jajku,mące i bułce tartej

Krok 2

wode,olej,ocet,keczap,koncentrat pomidorowy,cukier,sól,pieprz,ziele,liśc laurowy wszystko razem zagotować.

Krok 3

rybe układac warstwami w głębokim naczyniu ryba-korniszony-cebula,papryka

Krok 4

Na samym końcu zalać wszystko gorącą zalewą.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • ryba po japońsku  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • ryba po japońsku  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • ryba po japońsku  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • ryba po japońsku  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • ryba po japońsku  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • ryba po japońsku  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • ryba po japońsku  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej