Ryba zapiekana

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

153

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

600 gramów

1 sztuka

1 sztuka

200 mililitrów

1.5 łyżeczki

1 łyżeczka

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rybę podziel na porcje i skrop sokiem z cytryny.

Krok 2

Włóż do wysmarowanej tłuszczem formy do zapiekanek.

Krok 3

Śmietaną połącz z Fixem Ryba zapiekana w sosie koperkowym Knorr, musztardą i curry.

Krok 4

Polej Fixem rybę i zapiekaj w nagrzanym do 200 st C piekarniku ok 25 min. pod koniec pieczenia oprósz rybę bułką tartą.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ryba zapiekana - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ryba zapiekana - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ryba zapiekana - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ryba zapiekana - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ryba zapiekana - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ryba zapiekana - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ryba zapiekana - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
24 osoby oglądają przepis:
Zebra
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

średnie

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej