
Składniki
300 mililitrów
1 szklanka
2 sztuki
1 sztuka
500 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rybę (miruna, panga lub inna) rozmrażamy.
Krok 2
Śmietanę mieszamy z fixem, tartym serem i rozkruszonymi kostkami czosnkowymi.
Krok 3
Dno naczynia żaroodpornego smarunemy cienką warstwą sosu, na której układamy rybę. Całość przykrywamy resztą sosu i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 200 st. C.
Krok 4
Zapiekamy 30 minut. Smacznego!
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPrzygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej