Ryż z polędwiczką gotowany w bulionie

Autor: Aleksandra Krzyżanowska

ratingratingratingratingrating

88

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szklanka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kostkę wymieszaj z 2,5 szkl wrzątku. Polędwiczkę pokrój na cienkie plastry.

Krok 2

Ryż i polędwiczki zalej rozpuszczonym bulionem i gotuj 20 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ryż z polędwiczką gotowany w bulionie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ryż z polędwiczką gotowany w bulionie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ryż z polędwiczką gotowany w bulionie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ryż z polędwiczką gotowany w bulionie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ryż z polędwiczką gotowany w bulionie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ryż z polędwiczką gotowany w bulionie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ryż z polędwiczką gotowany w bulionie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej