
Składniki
20 dekagramów
10 dekagramów
3 sztuki
1 opakowanie
1 opakowanie
4 łyżki
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Odsączonego ananasa pokroić w kostkę. Jabłka obrać, pokroić w kostkę. Rodzynki namoczyć.
Krok 2
Ser żółty zetrzeć na tarce na grubych oczkach.
Krok 3
Czosnek rozgnieść i wymieszać z majonezem oraz Sosem sałatkowym czosnkowo-ziołowym Knorr.
Krok 4
Wszystkie składniki sałatki połączyć, dodać sos i wymieszać. Odstawić na około 40-50 minut do lodówki.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy czosnkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej