
Składniki
30 dekagramów
1 sztuka
20 dekagramów
1 pęczek
1 sztuka
1 sztuka
8 sztuk
3 łyżki
0.5 łyżeczki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Paluszki krabowe rozmroź, osusz i pokrój kostkę. Makaron ugotuj al dente, odcedź i ostudź.
Krok 2
Papryki umyj usuń gniazda nasienne a miąższ pokrój w słupki 1,5 cm. Rzodkiewki umyj i pokrój w plasterki. Szczypiorek posiekaj.
Krok 3
Makaron wymieszaj z paluszkami krabowymi,rzodkiewką i szczypiorkiem.
Krok 4
Sos sałatkowy paprykowo-ziołowy Knorr połącz z 3 łyżkami wody i majonezem.
Krok 5
Sałatkę polej sosem i wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.
Czytaj więcejKrólowie letnich przetworów. W wielu domach ogórkowe patenty są przekazywane z pokolenia na pokolenie. Chętnie podzielimy się naszym przepisem na to, jak zrobić ogórki małosolne.
Czytaj więcej