
Składniki
0.5 łyżeczki
1 sztuka
1 pęczek
1 sztuka
1 sztuka
30 dekagramów
3 łyżki
8 sztuk
20 dekagramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Paluszki krabowe rozmroź, osusz i pokrój kostkę. Makaron ugotuj al dente, odcedź i ostudź.
Krok 2
Papryki umyj usuń gniazda nasienne a miąższ pokrój w słupki 1,5 cm. Rzodkiewki umyj i pokrój w plasterki. Szczypiorek posiekaj.
Krok 3
Makaron wymieszaj z paluszkami krabowymi,rzodkiewką i szczypiorkiem.
Krok 4
Sos sałatkowy paprykowo-ziołowy Knorr połącz z 3 łyżkami wody i majonezem.
Krok 5
Sałatkę polej sosem i wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos Sałatkowy Paprykowo-Ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej