
Składniki
1 sztuka
2 sztuki
1 sztuka
1 pęczek
1 opakowanie
20 sztuk
150 gramów
400 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Makaron gotujemy al dente.
Krok 2
Papryki kroimy w niewielką kostkę.
Krok 3
Sos przygotowujemy według przepisu na opakowaniu.
Krok 4
Mieszamy wszystkie składniki z sosem.
Krok 5
Dekorujemy listkami bazylii.
Przepisy w Waszym wykonaniu
5 osób ogląda przepis: 

Zapiekanka makaronowa "PYCHOTKA"
45 min.
łatwe
Sos sałatkowy francuski Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPlanujecie danie z gotowanej dyni i zastanawiacie się, jak ugotować dynię, żeby smakowała wybornie? Sprawdźcie, jak gotować dynię, żeby zachować jej smak, kolor i zapach.
Czytaj więcejJak uprażyć orzechy? Do tej czynności przydadzą się patelnia albo piekarnik. Jak uprażyć orzechy włoskie, a jak zabrać się za laskowe lub fistaszki? Wszystkiego dowiesz się z naszego krótkiego poradnika dotyczącego prażenia orzechów.
Czytaj więcej