
Składniki
2 sztuki
1 sztuka
3 sztuki
15 sztuk
15 sztuk
1 opakowanie
2 sztuki
2 opakowania
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Warzywa umyj, pokrój w kostkę. Przełóż do miski.
Krok 2
Jajka ugotuj na twardo, następnie pokrój w ósemki. Przełóż do miski.
Krok 3
Tuńczyka odsącz z zalewy i wymieszaj z sałatką.
Krok 4
Sos sałatkowy Knorr przygotuj zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Krok 5
Polej sałatkę sosem. Podawaj z pieczywem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy francuski Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuKutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.
Czytaj więcejBez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.
Czytaj więcej