
Składniki
200 gramów
2 sztuki
1 sztuka
2 sztuki
1 sztuka
2 sztuki
250 gramów
1 opakowanie
2 łyżki
2 łyżki
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Sałatę drobno porwij, pomidory, ogórki pokrój w kostkę,szynkę również pokrój w kostkę, cebule poszatkuj, ser zetrzyj na tarce o grubych oczkach.
Krok 2
Majonez wymieszaj z keczupem i musztardą.
Krok 3
Układaj warstwowo zacznij od sałaty, następnie pomidory, ogórki, szynka, cebula, ser.
Krok 4
Posmaruj obficie majonezem, na wierzch ułóż jajka pokrojone na plasterki, pieprzem dopraw już na talerzu.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Pełna składników odżywczych i chrupiąca – taka powinna być idealna fasolka szparagowa. Kluczowy okazuje się proces gotowania. Sprawdź nasze porady i ciesz się fasolką w jej najsmaczniejszym wydaniu.
Czytaj więcejSoczysty, orzeźwiający, idealny na lato – taki właśnie jest arbuz! Czy wiesz, jak pokroić arbuza, by nie zrobić zbędnego bałaganu w kuchni? Jest na to, co najmniej kilka sprytnych sposobów.
Czytaj więcej