Składniki
3 sztuki
3 sztuki
3 sztuki
3 sztuki
1 opakowanie
200 gramów
2 łyżki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Marchewkę i pietruszkę gotujemy w osolonej wodzie 30 minut. Możemy też wykorzystać warzywa z rosołu. Ziemniaki gotujemy w mundurkach 20 minut. Ostudzone warzywa kroimy w kostkę.
Krok 2
Obrane ogórki kiszone i ser żółty również kroimy w kostkę. Kukurydzę odsączamy z zalewy i dodajemy do sałatki.
Krok 3
Dodajemy majonez i Przyprawę w Mini kostkach Pietruszka Knorr. Mieszamy.
Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuNa zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.
Czytaj więcejPrzekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.
Czytaj więcej