
Składniki
3 sztuki
3 sztuki
200 gramów
3 sztuki
3 sztuki
1 sztuka
1 opakowanie
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Marchewkę i pietruszkę gotujemy w osolonej wodzie 30 minut. Możemy też wykorzystać warzywa z rosołu. Ziemniaki gotujemy w mundurkach 20 minut. Ostudzone warzywa kroimy w kostkę.
Krok 2
Obrane ogórki kiszone i ser żółty również kroimy w kostkę. Kukurydzę odsączamy z zalewy i dodajemy do sałatki.
Krok 3
Dodajemy majonez i Przyprawę w Mini kostkach Pietruszka Knorr. Mieszamy.

Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej