Sałatka " Wypasiona impreza"

Autor: nauka_smakow

ratingratingratingratingrating

735

7 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

9 osób wydrukowało

Pobierz pdf

12 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

15 plastrów

8 plastrów

2 plastry

100 gramów

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Sos koperkowo-ziołowy Knorr przygotuj zgodnie z instrukcja na opakowaniu. Na dużym talerzu porwij kilka listków sałaty lodowej. Dodaj pokrojonego w plastry pomidora, ogórka pokrojonego w półksiężyce i czerwoną paprykę pokrojoną w cienkie paski. Skrop sosem sałatkowym.

Krok 2

Posyp pokrojonym w mała kostke serem wedzonym i kurczakiem. Dodaj kapary.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka " Wypasiona impreza" - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka " Wypasiona impreza" - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka " Wypasiona impreza" - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka " Wypasiona impreza" - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka " Wypasiona impreza" - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka " Wypasiona impreza" - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka " Wypasiona impreza" - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Sałatka Nicejska
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

średnie

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej