Sałatka z dorsza

Autor: tommy

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

13 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

0.5 kilograma

1 łyżka

3 sztuki

1 sztuka

0.2 kilograma

100 mililitrów

2 łyżki

1 łyżka

1 łyżeczka

null

3 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 5

Ocet, olej, musztardę połącz z sosem z gotowania ryby. Polej nim sałątkę, wymieszaj i od razu podawaj. Sałatkę możesz ozdobić kleksami majonezu.

Krok 1

Filety opłucz, wysusz i pokrój w kostke.

Krok 2

Połącz sos Worcester, białe wino, musztardę, Delikaty Knorr i posiekaną cebulę. Rybę polej marynatą, schładzaj w lodówce przez 1 godzinę.

Krok 3

Następnie przełóż do garnka i gotuj 10 minut (w razie potrzeby dolej trochę wody).

Krok 4

Dodaj odsączone, marynowane warzywa oraz pomidory. Jeśli warzywa tego wymagają, pokrój je.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka z dorsza - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka z dorsza - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka z dorsza - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka z dorsza - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka z dorsza - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka z dorsza - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka z dorsza - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Pasta z awokado - VIDEO
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej