Sałatki z serdelków

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

8 sztuk

1 sztuka

200 gramów

2 sztuki

2 sztuki

3 łyżki

1 łyżeczka

0.5 pęczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Obrane ze skórki wystudzone parówki i cebule pokrój w plasterki.

Krok 2

Ser i ogórki pokrój w kostkę. Natkę pietruszki posiekaj.

Krok 3

Sos sałatkowy francuski winegret Knorr połącz z musztardą i oliwą.

Krok 4

Całość wymieszaj i wstaw do lodówki na 1-2 godziny. Przed podaniem posyp drobno posiekaną natką pietruszki.

garlic

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatki z serdelków - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatki z serdelków - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatki z serdelków - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatki z serdelków - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatki z serdelków - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatki z serdelków - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatki z serdelków - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
6 osób ogląda przepis:
Ciasto marmurkowe
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej