Składniki
100 gramów
100 gramów
100 gramów
100 gramów
4 sztuki
50 gramów
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Por myjemy i kroimy w talarki rozsypujemy na talerzu . Makaron gotujemy odcedzamy i rozrzucamy na por.
Krok 2
Dodajemy pieczarki marynowane najlepsze są malutkie w całości. Paprykę czerwoną wyjmujemy ze słoika i kroimy w kwadraciki .
Krok 3
Cebulkę marynowana odcedzamy i dodajemy do sałatki. Ogórki kroimy na kawałki mniejsze .Ser fetta kroimy w kosteczkę Całość mieszamy na koniec posypujemy Przyprawą w Mini kostkach Czosnek Knorr delikatnie mieszamy i gotowe smacznego.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.
Czytaj więcejZapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!
Czytaj więcej