
Składniki
100 gramów
100 gramów
1 sztuka
4 sztuki
100 gramów
100 gramów
50 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Por myjemy i kroimy w talarki rozsypujemy na talerzu . Makaron gotujemy odcedzamy i rozrzucamy na por.
Krok 2
Dodajemy pieczarki marynowane najlepsze są malutkie w całości. Paprykę czerwoną wyjmujemy ze słoika i kroimy w kwadraciki .
Krok 3
Cebulkę marynowana odcedzamy i dodajemy do sałatki. Ogórki kroimy na kawałki mniejsze .Ser fetta kroimy w kosteczkę Całość mieszamy na koniec posypujemy Przyprawą w Mini kostkach Czosnek Knorr delikatnie mieszamy i gotowe smacznego.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuKutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.
Czytaj więcejBez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.
Czytaj więcej