
Składniki
1 kilogram
1 opakowanie
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ładny kawałek schabu zamarynować w Marynacie do mięs z gorczycą i kolendrą Knorr. W środku zrobić kieszonkę nożem i powkładać w nią śliwki. Piec w foliowym rękawie około 50 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej