
Składniki
1 kilogram
1 opakowanie
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ładny kawałek schabu zamarynować w Marynacie do mięs z gorczycą i kolendrą Knorr. W środku zrobić kieszonkę nożem i powkładać w nią śliwki. Piec w foliowym rękawie około 50 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Przyprawa do wieprzowiny Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuKutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.
Czytaj więcejBez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.
Czytaj więcej