Śledzie po węgiersku przepis – Zobacz na przepisy.pl

Śledzie po węgiersku

Autor: Kuba

ratingratingratingratingrating

3

10 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

71 osób wydrukowało

Pobierz pdf

52 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

6 sztuk

2 sztuki

2 sztuki

3 sztuki

2 sztuki

1 sztuka

3 łyżki

2 łyżki

1 szczypta

1 sztuka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Paprykę opiekamy, aż skórka zrobi się czarna, a następnie obieramy.

Krok 2

Filety płuczemy i delikatnie osuszamy papierowym ręcznikiem.

Krok 3

Wszystkie składniki kroimy w kostkę i przekładamy do miski.

Krok 4

Dodajemy miód, przecier, przyprawy i delikatnie mieszamy.

Krok 5

Odstawiamy na kilka godzin w chłodne miejsce, by się przegryzło. Smacznego!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Śledzie po węgiersku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Śledzie po węgiersku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Śledzie po węgiersku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Śledzie po węgiersku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Śledzie po węgiersku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Śledzie po węgiersku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Śledzie po węgiersku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Śledzie po tatarsku
czas przygotowania
25 min.
stopień trudności

średnie

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej