
Składniki
1 szklanka
1 sztuka
1 pęczek
2 łyżeczki
5 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Filety pokrój w paski.
Krok 2
Jabłko obierz i pokrój w kosteczkę.
Krok 3
Koperek posiekaj i wymieszaj ze śmietaną oraz jabłkiem.
Krok 4
Dopraw sos sokiem z cytryny, cukrem i pieprzem. Zalej śledzie.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej