Składniki
1 szklanka
1 sztuka
1 pęczek
2 łyżeczki
5 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Filety pokrój w paski.
Krok 2
Jabłko obierz i pokrój w kosteczkę.
Krok 3
Koperek posiekaj i wymieszaj ze śmietaną oraz jabłkiem.
Krok 4
Dopraw sos sokiem z cytryny, cukrem i pieprzem. Zalej śledzie.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Zimowe lody topnieją w jednym szczególnym dniu. 14 lutego obchodzimy święto miłości czyli Walentynki. W ten dzień okazujemy miłość i przyjaźń naszym najbliższym, w ten dzień celebrujemy to co nas łączy i to co w nas najlepsze.
Czytaj więcejDelikatne, puszyste pączki. Z jednej strony proste w przygotowaniu, z drugiej – wymagające uwagi. Jeśli chcesz wiedzieć, jak zrobić dobre pączki, pamiętaj o kilku radach, dzięki którym zawsze wyjdą doskonałe, a ich brzegi zwieńczy złota obwódka.
Czytaj więcej