
Składniki
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ciasto francuskie rozwijamy.
Krok 2
Ser kroimy w plastry. Łososia dzielimy na mniejsze kawałki.
Krok 3
Kostkę starannie rozkruszamy w palcach i posypujemy nią ciasto.
Krok 4
Ciasto obkładamy serem i łososiem i zawijamy z powrotem w rulon.
Krok 5
Kroimy na plastry o grubości 2 cm.
Krok 6
Układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i wkładamy do nagrzanego do 200 stopni piekarnika.
Krok 7
Pieczemy, aż mocno się przyrumienią.
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej