
Składniki
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ciasto francuskie rozwijamy.
Krok 2
Ser kroimy w plastry. Łososia dzielimy na mniejsze kawałki.
Krok 3
Kostkę starannie rozkruszamy w palcach i posypujemy nią ciasto.
Krok 4
Ciasto obkładamy serem i łososiem i zawijamy z powrotem w rulon.
Krok 5
Kroimy na plastry o grubości 2 cm.
Krok 6
Układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i wkładamy do nagrzanego do 200 stopni piekarnika.
Krok 7
Pieczemy, aż mocno się przyrumienią.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuNie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej