Składniki
1 sztuka
1 sztuka
1 opakowanie
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ciasto francuskie rozwijamy.
Krok 2
Ser kroimy w plastry. Łososia dzielimy na mniejsze kawałki.
Krok 3
Kostkę starannie rozkruszamy w palcach i posypujemy nią ciasto.
Krok 4
Ciasto obkładamy serem i łososiem i zawijamy z powrotem w rulon.
Krok 5
Kroimy na plastry o grubości 2 cm.
Krok 6
Układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i wkładamy do nagrzanego do 200 stopni piekarnika.
Krok 7
Pieczemy, aż mocno się przyrumienią.
Przepisy w Waszym wykonaniu
średnie
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuKontynuując serię blogową o szybkich daniach, dziś chciałbym poruszyć temat sałatek. To także bardzo dobre rozwiązanie, gdy czasu jest mało. Gdy mam upieczoną lub usmażoną pierś kurczaka albo po prostu to, co zostało z niedzielnego pieczonego kurczaka zazwyczaj decyduję się na...
Czytaj więcejCiągłe życie w pośpiechu sprawia, że nie masz na nic czasu? Lubisz gotować, ale zbyt długotrwałe i pracochłonne przyrządzanie potraw gasi cały Twój zapał? Najwyższy czas to zmienić.
Czytaj więcej