Ślimaczki z łososiem i serem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Ślimaczki z łososiem i serem

Autor: blue_megi blue_megi

ratingratingratingratingrating

4

17 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

154 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

156 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

1 opakowanie

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ciasto francuskie rozwijamy.

Krok 2

Ser kroimy w plastry. Łososia dzielimy na mniejsze kawałki.

Krok 3

Kostkę starannie rozkruszamy w palcach i posypujemy nią ciasto.

Krok 4

Ciasto obkładamy serem i łososiem i zawijamy z powrotem w rulon.

Krok 5

Kroimy na plastry o grubości 2 cm.

Krok 6

Układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i wkładamy do nagrzanego do 200 stopni piekarnika.

Krok 7

Pieczemy, aż mocno się przyrumienią.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ślimaczki z łososiem i serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ślimaczki z łososiem i serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ślimaczki z łososiem i serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ślimaczki z łososiem i serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ślimaczki z łososiem i serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ślimaczki z łososiem i serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ślimaczki z łososiem i serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Ślimaczki z łososiem i serem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Francuskie tosty
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Królowie letnich przetworów. W wielu domach ogórkowe patenty są przekazywane z pokolenia na pokolenie. Chętnie podzielimy się naszym przepisem na to, jak zrobić ogórki małosolne.

Czytaj więcej