Składniki
30 gramów
2 sztuki
1 sztuka
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Melon umyj dokładnie, rozkrój na ćwiartki i wyjmij pestki.
Krok 2
Ćwiartki przekrój jeszcze na pół i ułóż na natłuszczonym kawałku folii aluminiowej lub blaszce.
Krok 3
Na każdej cząstce owocu ułóż konfitury i piecz na grillu przez 25 minut. Dodaj listki mięty.
Przepisy w Waszym wykonaniu
8 osób ogląda przepis: 
Zapiekanka makaronowa "PYCHOTKA"
45 min.
łatwe
8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.
Czytaj więcejZapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!
Czytaj więcej