
Składniki
4 sztuki
1 sztuka
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Owoce mango umyj dokładnie i osusz, rozkrój każdy na połówki lub w plastry.
Krok 2
Oprósz cukrem i ułóż na rozgrzanym ruszcie. Piecz przez ok. 5 minut z obu stron, tak aby owoc nabrał ładnego rumianego koloru.
Krok 3
Przełóż na talerz i udekoruj każdą porcję cząstkami limonki.
Przepisy w Waszym wykonaniu
9 osób ogląda przepis: 
Quesadilla z kurczakiem
30 min.
łatwe
Świeże truskawki pojawiają się na straganach na przełomie maja i czerwca. Czerwone, słodkie, soczyste i pachnące latem owoce są prawdziwą gratką dla wielu smakoszy.
Czytaj więcejBób to smaczne i coraz bardziej popularne warzywo, które warto dodawać do wielu dań i jeść niezależnie od pory roku. Jak ugotować bób i z czym go podawać? Sprawdź!
Czytaj więcej