
Składniki
20 dekagramów
1 sztuka
20 dekagramów
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Umyj, a następnie ugotuj bób przez kilkanaście minut w lekko osolonej wodzie- do momentu, gdy zrobi się miękki. Po schłodzeniu obierz go.
Krok 2
Dopraw skruszoną Mini kostką Czosnek Knorr. * Należy uważać, aby masło nie przypaliło się, inaczej potrawa będzie niesmaczna i niezdrowa.
Krok 3
Grzyby umyj i pokrój w plasterki. Następnie smaż je na maśle.*
Krok 4
Do smażących się grzybów dodaj bób, cały czas mieszając, by nie przypaliły się.

Dobra rada:
Nie gotuj bobu dłużej niż przez 15 minut – inaczej straci on swoje wartości odżywcze i wyjątkowy smak.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPodobne przepisy
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej