Śniadanko prosto z dżungli przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Śniadanko prosto z dżungli

Autor: thegrooba

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
14 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

1 łyżka

1 łyżka

2 plastry

3 łyżki

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Na talerz wyłożyć jogurt (na kształt gruszki).

Krok 2

Wokół rozsypać ulubione płatki.

Krok 3

Uszka zrobić z jabłka, oczy i nosek z m&m's, łapki z banana, a buźkę kolorowym pisakiem. Resztę składników wkomponować w otoczenie;) Smacznego:)

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Śniadanko prosto z dżungli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Śniadanko prosto z dżungli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Śniadanko prosto z dżungli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Śniadanko prosto z dżungli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Śniadanko prosto z dżungli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Śniadanko prosto z dżungli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Śniadanko prosto z dżungli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Śniadanko prosto z dżungli - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
Najnowsze artykuły

Polędwiczki wieprzowe jadasz tylko od święta i zazwyczaj wyłącznie w restauracji, w której ich przyrządzeniem zajmuje się profesjonalny szef kuchni? Po co się ograniczać? Smakiem tego delikatnego mięsa można cieszyć się znacznie częściej i to we własnej jadalni. Jak smażyć polędwiczki, żeby były soczyste? Jak przygotować mięso i z jakimi dodatkami je podawać?

Czytaj więcej

Słodycz miodu fantastycznie kontrastuje z goryczkowym smakiem musztardy. Nic więc dziwnego, że sos musztardowo-miodowy świetnie komponuje się z wieloma składnikami – zwłaszcza o naturalnie łagodnym smaku. Korzystaj z niego zawsze wtedy, gdy twoim potrawom brakuje wyrazu. Prosty w przygotowaniu sos miodowo-musztardowy do burgera pasuje tak samo dobrze, jak do ryb, sałatek, pieczonych mięs, a nawet kanapek.

Czytaj więcej