
Składniki
1 sztuka
1 sztuka
1 łyżka
1 łyżka
2 plastry
3 łyżki
1 łyżeczka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Na talerz wyłożyć jogurt (na kształt gruszki).
Krok 2
Wokół rozsypać ulubione płatki.
Krok 3
Uszka zrobić z jabłka, oczy i nosek z m&m's, łapki z banana, a buźkę kolorowym pisakiem. Resztę składników wkomponować w otoczenie;) Smacznego:)
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej