Śniadanko prosto z dżungli przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Śniadanko prosto z dżungli

Autor: thegrooba

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
14 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

1 łyżka

1 łyżka

2 plastry

3 łyżki

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Na talerz wyłożyć jogurt (na kształt gruszki).

Krok 2

Wokół rozsypać ulubione płatki.

Krok 3

Uszka zrobić z jabłka, oczy i nosek z m&m's, łapki z banana, a buźkę kolorowym pisakiem. Resztę składników wkomponować w otoczenie;) Smacznego:)

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Śniadanko prosto z dżungli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Śniadanko prosto z dżungli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Śniadanko prosto z dżungli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Śniadanko prosto z dżungli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Śniadanko prosto z dżungli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Śniadanko prosto z dżungli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Śniadanko prosto z dżungli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Śniadanko prosto z dżungli - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
Najnowsze artykuły

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej

Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw. Aromatyczny, klarowny, o głębokim smaku – wyjaśniamy, jak zrobić rosół krok po kroku.

Czytaj więcej