Sos „Balzak” przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos „Balzak”

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

2 łyżki

3 łyżki

null

1 pęczek

60 gramów

2 sztuki

1 szklanka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jabłka umyj, obierz, przekrój na pół, usuń gniazda nasienne i i zetrzyj na tarce o dużych oczkach.

Krok 2

Paprykę zmiel. Koperek drobno posiekaj.

Krok 3

Następnie jabłka połącz ze zmieloną papryką, majonezem, śmietaną i koperkiem. Dopraw do smaku.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos „Balzak” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos „Balzak” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos „Balzak” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos „Balzak” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos „Balzak” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos „Balzak” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos „Balzak” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos „Balzak” - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
5 osób ogląda przepis:
Rwaki
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

średnie

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej