Sos „Balzak” przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos „Balzak”

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

2 łyżki

3 łyżki

null

1 pęczek

60 gramów

2 sztuki

1 szklanka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jabłka umyj, obierz, przekrój na pół, usuń gniazda nasienne i i zetrzyj na tarce o dużych oczkach.

Krok 2

Paprykę zmiel. Koperek drobno posiekaj.

Krok 3

Następnie jabłka połącz ze zmieloną papryką, majonezem, śmietaną i koperkiem. Dopraw do smaku.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos „Balzak” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos „Balzak” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos „Balzak” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos „Balzak” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos „Balzak” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos „Balzak” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos „Balzak” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos „Balzak” - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Kontynuując serię blogową o szybkich daniach, dziś chciałbym poruszyć temat sałatek. To także bardzo dobre rozwiązanie, gdy czasu jest mało. Gdy mam upieczoną lub usmażoną pierś kurczaka albo po prostu to, co zostało z niedzielnego pieczonego kurczaka zazwyczaj decyduję się na...

Czytaj więcej

Ciągłe życie w pośpiechu sprawia, że nie masz na nic czasu? Lubisz gotować, ale zbyt długotrwałe i pracochłonne przyrządzanie potraw gasi cały Twój zapał? Najwyższy czas to zmienić.

Czytaj więcej