
Składniki
2 opakowania
3 sztuki
1 sztuka
1 łyżeczka
1 łyżeczka
2 łyżeczki
4 łyżki
1 szczypta
1 szczypta
5 łyżek
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cebulę posiekaj, czosnek zmiażdż i podsmaż na rozgrzanej oliwie.
Krok 2
Pomidory pokrój i dodaj do warzyw. Wymieszaj.
Krok 3
Dodaj zioła, ocet, przyprawy i koncentrat pomidorowy. Gotuj do czasu zgęstnienia sosu.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Mieszanka ziół i przypraw Zioła prowansalskie Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej