Sos „regent” II przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos „regent” II

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

null

null

3 sztuki

50 gramów

1 pęczek

0.7 szklanki

0.5 szklanki

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Banany umyj, sparz i obierz ze skórki.

Krok 2

Następnie zmiel wraz z szynką.

Krok 3

Śmietanę ubij delikatnie. Natkę pietruszki drobno posiekaj.

Krok 4

Dodaj do masy majonez, ubitą śmietankę i posiekaną natkę pietruszki. Dopraw.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos „regent” II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos „regent” II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos „regent” II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos „regent” II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos „regent” II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos „regent” II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos „regent” II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos „regent” II - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Pieczarki faszerowane
czas przygotowania
40 min.
stopień trudności

łatwe

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej