Sos „regent” II przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos „regent” II

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

null

null

3 sztuki

50 gramów

1 pęczek

0.7 szklanki

0.5 szklanki

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Banany umyj, sparz i obierz ze skórki.

Krok 2

Następnie zmiel wraz z szynką.

Krok 3

Śmietanę ubij delikatnie. Natkę pietruszki drobno posiekaj.

Krok 4

Dodaj do masy majonez, ubitą śmietankę i posiekaną natkę pietruszki. Dopraw.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos „regent” II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos „regent” II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos „regent” II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos „regent” II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos „regent” II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos „regent” II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos „regent” II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos „regent” II - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku.

Czytaj więcej

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych.

Czytaj więcej