
Składniki
null
null
3 sztuki
50 gramów
1 pęczek
0.7 szklanki
0.5 szklanki
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Banany umyj, sparz i obierz ze skórki.
Krok 2
Następnie zmiel wraz z szynką.
Krok 3
Śmietanę ubij delikatnie. Natkę pietruszki drobno posiekaj.
Krok 4
Dodaj do masy majonez, ubitą śmietankę i posiekaną natkę pietruszki. Dopraw.
Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Podobne przepisy
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej