Sos „regent” II przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos „regent” II

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

null

null

3 sztuki

50 gramów

1 pęczek

0.7 szklanki

0.5 szklanki

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Banany umyj, sparz i obierz ze skórki.

Krok 2

Następnie zmiel wraz z szynką.

Krok 3

Śmietanę ubij delikatnie. Natkę pietruszki drobno posiekaj.

Krok 4

Dodaj do masy majonez, ubitą śmietankę i posiekaną natkę pietruszki. Dopraw.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos „regent” II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos „regent” II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos „regent” II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos „regent” II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos „regent” II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos „regent” II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos „regent” II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos „regent” II - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
28 osób ogląda przepis:
Szarlotka z kokosem
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

średnie

Mała, owalna, fioletowa – oto ona, królowa stołu! Śliwka podbiła serca wielu i nie ma się co dziwić. Uwodzi smakiem, kusi kolorem, nęci składnikami odżywczymi. Aż ciężko się jej oprzeć!

Czytaj więcej

Swoim kształtem przypomina najpiękniejszy bukiet prosto z kwiaciarni. Spokrewniony z brokułem, z którym nieustannie konkuruje o względy innych. Choć dotychczas traktowano go nieco po macoszemu – zazwyczaj w roli dodatku, obecnie nie ma sobie równych!

Czytaj więcej