Spaghetti Toscana inaczej przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Spaghetti Toscana inaczej

Autor: laleczka20

ratingratingratingratingrating

2

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

11 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

200 gramów

300 mililitrów

8 sztuk

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Makaron gotujemy w lekko osolonej wodzie na półtwardo, następnie odcedzamy i wkładamy do żaroodpornego naczynia

Krok 2

Sos spaghetti Toscana zalewamy makaron

Krok 3

Paprykę marynowaną czerwoną kroimy drobno dodajemy do sosu z makaronem

Krok 4

Sałatę lodowa kroimy w paseczki czy jak kto woli i dodajemy do sou z makaronem i papryką wymieszać a naste pnie włożyć do pieca na jakieś 15 minut piec w 200 stopniach potem wyciągamy i gotowe danie

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Spaghetti Toscana inaczej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Spaghetti Toscana inaczej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Spaghetti Toscana inaczej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Spaghetti Toscana inaczej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Spaghetti Toscana inaczej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Spaghetti Toscana inaczej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Spaghetti Toscana inaczej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Spaghetti Toscana inaczej - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!

Czytaj więcej