Spaghetti Toscana inaczej przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Spaghetti Toscana inaczej

Autor: laleczka20

ratingratingratingratingrating

1

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

9 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

200 gramów

100 gramów

8 sztuk

300 mililitrów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Makaron gotujemy w lekko osolonej wodzie na półtwardo, następnie odcedzamy i wkładamy do żaroodpornego naczynia

Krok 2

Sos spaghetti Toscana zalewamy makaron

Krok 3

Paprykę marynowaną czerwoną kroimy drobno dodajemy do sosu z makaronem

Krok 4

Sałatę lodowa kroimy w paseczki czy jak kto woli i dodajemy do sou z makaronem i papryką wymieszać a naste pnie włożyć do pieca na jakieś 15 minut piec w 200 stopniach potem wyciągamy i gotowe danie

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Spaghetti Toscana inaczej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Spaghetti Toscana inaczej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Spaghetti Toscana inaczej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Spaghetti Toscana inaczej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Spaghetti Toscana inaczej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Spaghetti Toscana inaczej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Spaghetti Toscana inaczej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Spaghetti Toscana inaczej - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Mrożenie zupy to doskonały sposób na zrobienie zapasów. Ta metoda przyda się również wtedy, gdy zrobicie zbyt duże porcje i nie chcecie wyrzucać jedzenia. Jest jedno „ale”! Nie wszystkie zupy mogą być zamrożone, ponieważ wiele zależy od składników, które są w nich zawarte.

Czytaj więcej

Jesteście smakoszami tradycyjnej, polskiej kuchni? W takim razie z pewnością ciężko Wam się oprzeć pysznym gołąbkom. Nie jest to potrawa trudna do przyrządzenia, lecz potrafi sprawić nie lada problemy.

Czytaj więcej