
Składniki
1 łyżka
5 łyżek
0.5 łyżki
4 łyżki
0.5 łyżki
4 łyżki
1 kilogram
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Umyj schab i podziel na kotlety.
Krok 2
Wszystkie składniki marynaty dokładniej wymieszaj i włóż do niej steki. Następnie odłóż w chłodne miejsce na 3 godziny.
Krok 3
Piecz około 30 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Podobne przepisy
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej