Surówka po chińsku przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Surówka po chińsku

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

6 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

5 osób wydrukowało

Pobierz pdf

10 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 opakowanie

100 gramów

2 sztuki

1 sztuka

2 sztuki

0.5 szklanki

2 łyżki

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pomidory sparz, zdejmij skórki i pokrój na ósemki.

Krok 2

Kapustę umyj i poszatkuj.

Krok 3

Jabłka obierz i pokrój na plasterki i następnie w słupki. Cebulę posiekaj. Fasolę odsącz i opłukaj.

Krok 4

Wszystkie składniki wymieszaj.

Krok 5

Do jogurtu dodaj curry, sok z cytryny oraz sos sałatkowy Knorr. Dokładnie wymieszaj i wlej do sałatki.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Surówka po chińsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Surówka po chińsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Surówka po chińsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Surówka po chińsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Surówka po chińsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Surówka po chińsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Surówka po chińsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Surówka po chińsku - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.

Czytaj więcej

Zapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!

Czytaj więcej