Surówka po chińsku przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Surówka po chińsku

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

6 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

6 osób wydrukowało

Pobierz pdf

17 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

0.5 szklanki

1 opakowanie

1 sztuka

2 łyżki

2 sztuki

1 szczypta

1 sztuka

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pomidory sparz, zdejmij skórki i pokrój na ósemki.

Krok 2

Kapustę umyj i poszatkuj.

Krok 3

Jabłka obierz i pokrój na plasterki i następnie w słupki. Cebulę posiekaj. Fasolę odsącz i opłukaj.

Krok 4

Wszystkie składniki wymieszaj.

Krok 5

Do jogurtu dodaj curry, sok z cytryny oraz sos sałatkowy Knorr. Dokładnie wymieszaj i wlej do sałatki.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Surówka po chińsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Surówka po chińsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Surówka po chińsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Surówka po chińsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Surówka po chińsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Surówka po chińsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Surówka po chińsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Surówka po chińsku - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
8 osób ogląda przepis:
Kotlety pożarskie
czas przygotowania
40 min.
stopień trudności

łatwe

Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!

Czytaj więcej

Bananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?

Czytaj więcej