Surówka z porów ze śmietaną przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Surówka z porów ze śmietaną

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

6 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

9 osób wydrukowało

Pobierz pdf

18 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

100 mililitrów

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Umyj pory, obetnij korzenie i części zielone. Białą część pokrój w cienkie paski. Koper posiekaj i dodaj do pora.

Krok 2

Jabłko i marchewkę umyj, obierz i zetrzyj na tarce z dużymi otworami, wymieszaj z porem.

Krok 3

Sos sałatkowy do mizerii Knorr połącz ze śmietaną i wymieszaj z sałatką. Podawaj do potraw mięsnych.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Surówka z porów ze śmietaną  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Surówka z porów ze śmietaną  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Surówka z porów ze śmietaną  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Surówka z porów ze śmietaną  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Surówka z porów ze śmietaną  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Surówka z porów ze śmietaną  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Surówka z porów ze śmietaną  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Surówka z porów ze śmietaną  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca. Ponieważ jest to danie, które może smakować świetnie na zimno, jak i prosto z piekarnika.

Czytaj więcej

Sernik nowojorski, wiedeński, japoński, a może swojski serowiec? Na kruchym cieście czy z kruszonką? Z polewą czekoladową, karmelową albo z cukrem pudrem… Gdy mowa o serniku, naprawdę jest w czym wybierać! To pyszny deser, który zachwyca kremową konsystencją i puszystością. Wszystko jednak pod pewnymi warunkami, ponieważ przygotowanie sernika rządzi się swoimi prawami. Jak długo piec sernik i w jakiej temperaturze?

Czytaj więcej