
Składniki
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
100 mililitrów
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Umyj pory, obetnij korzenie i części zielone. Białą część pokrój w cienkie paski. Koper posiekaj i dodaj do pora.
Krok 2
Jabłko i marchewkę umyj, obierz i zetrzyj na tarce z dużymi otworami, wymieszaj z porem.
Krok 3
Sos sałatkowy do mizerii Knorr połącz ze śmietaną i wymieszaj z sałatką. Podawaj do potraw mięsnych.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej