Surówka z porów ze śmietaną przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Surówka z porów ze śmietaną

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

6 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

6 osób wydrukowało

Pobierz pdf

11 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

100 mililitrów

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Umyj pory, obetnij korzenie i części zielone. Białą część pokrój w cienkie paski. Koper posiekaj i dodaj do pora.

Krok 2

Jabłko i marchewkę umyj, obierz i zetrzyj na tarce z dużymi otworami, wymieszaj z porem.

Krok 3

Sos sałatkowy do mizerii Knorr połącz ze śmietaną i wymieszaj z sałatką. Podawaj do potraw mięsnych.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Surówka z porów ze śmietaną  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Surówka z porów ze śmietaną  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Surówka z porów ze śmietaną  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Surówka z porów ze śmietaną  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Surówka z porów ze śmietaną  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Surówka z porów ze śmietaną  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Surówka z porów ze śmietaną  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Surówka z porów ze śmietaną  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
12 osób ogląda przepis:
Pierogi z cukinią
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

trudne

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej