
Składniki
2 sztuki
null
null
2 sztuki
1 łyżeczka
100 gramów
300 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Wątróbkę umyj i przekrój na pół.
Krok 2
Słoninę, paprykę i cebulę pokrój w plasterki.
Krok 3
Przygotowane składniki nabijaj na przemian na szpadki szaszłykowe.
Krok 4
Posyp solą, pieprzem, papryką i zapiecz w piekarniku w temperaturze 180 stopni.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej