
Składniki
20 dekagramów
2 sztuki
20 dekagramów
1 sztuka
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Wyciśnij sok ze świeżej cytryny i wymieszaj dokładnie z miodem.
Krok 2
Ananasa obierz, usuń włóknisty środek i pokrój w dość duże kawałki. Namocz w sosie. Kiełbasę pokrój w kawałki zbliżone wielkością do kawałków ananasa.
Krok 3
Na szpatki szaszłykowe nadziewaj na przemian kiełbasę i ananasa.
Krok 4
Gotowe szaszłyki oprósz skruszonymi Mini kostkami Czosnek Knorr.
Krok 5
W trakcie grillowania polewaj szaszłyki sosem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej