
Składniki
500 gramów
200 gramów
200 gramów
1 opakowanie
3 łyżeczki
200 gramów
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Makaron gotujemy al dente wg przepisu na opakowaniu. Odsączamy.
Krok 2
Szynka kroimy w drobną kosteczkę. Podsmażamy na oliwie. Dodajmy cieciorkę wraz z zalewą oraz Śmietanę.
Krok 3
Dusimy do zredukowania sosu. Dodajemy zioła, ser. Dodajemy makaron, dokładnie mieszamy. Podajemy obsypane ziolami i startym serem.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przyprawa suszone pomidory z czosnkiem Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuŚwieże truskawki pojawiają się na straganach na przełomie maja i czerwca. Czerwone, słodkie, soczyste i pachnące latem owoce są prawdziwą gratką dla wielu smakoszy.
Czytaj więcejBób to smaczne i coraz bardziej popularne warzywo, które warto dodawać do wielu dań i jeść niezależnie od pory roku. Jak ugotować bób i z czym go podawać? Sprawdź!
Czytaj więcej