Tajskie kiełbaski wieprzowe

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

null

null

3 łyżki

3 łyżki

1 sztuka

4 łyżki

1 łyżeczka

440 gramów

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wieprzowinę, ryż, pastę curry, czosnek, sok z limonki, kolendrę, sól i pieprz dokładnie wymieszaj.

Krok 2

Ulep około 12 kiełbasek.

Krok 3

Olej rozgrzej na dużej patelni, włóż kiełbaski i smaż około 10 minut. Podawaj na gorąco z sosem sojowym.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Tajskie kiełbaski wieprzowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Tajskie kiełbaski wieprzowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Tajskie kiełbaski wieprzowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Tajskie kiełbaski wieprzowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Tajskie kiełbaski wieprzowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Tajskie kiełbaski wieprzowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Tajskie kiełbaski wieprzowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
20 osób ogląda przepis:
Ogórki curry
czas przygotowania
160 min.
stopień trudności

łatwe

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej