Tartinki z camembertem

Autor: Angie

ratingratingratingratingrating

183

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

1 opakowanie

200 gramów

200 gramów

100 gramów

20 gramów

50 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Chleb tostowy smarujemy masłem i każdą kromke kroimy na 4 części. Na każdej kładziemy listki rukoli, trójkącik camemberta, ćwiartkę truskawki lub winogrona oraz orzech włoski.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Tartinki z camembertem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Tartinki z camembertem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Tartinki z camembertem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Tartinki z camembertem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Tartinki z camembertem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Tartinki z camembertem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Tartinki z camembertem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej