Tartinki z camembertem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Tartinki z camembertem

Autor: Angie

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

20 gramów

100 gramów

50 gramów

1 opakowanie

200 gramów

200 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Chleb tostowy smarujemy masłem i każdą kromke kroimy na 4 części. Na każdej kładziemy listki rukoli, trójkącik camemberta, ćwiartkę truskawki lub winogrona oraz orzech włoski.

Angie

Dobra rada:

Po przyrządzeniu obiadu zostało ci trochę orzechów włoskich? Skomponuj z nich własne musli – dodaj do nich bakalie oraz suszone owoce i dosyp do mleka lub ulubionego jogurtu!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Tartinki z camembertem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Tartinki z camembertem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Tartinki z camembertem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Tartinki z camembertem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Tartinki z camembertem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Tartinki z camembertem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Tartinki z camembertem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Tartinki z camembertem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Kutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.

Czytaj więcej

Bez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.

Czytaj więcej