
Składniki
2 łyżeczki
3 sztuki
1 łyżka
1 sztuka
400 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Oczyszczonego łososia drobniutko posiekać.
Krok 2
Dymkę drobno pokroić i połączyć z łososiem i sosem sojowym.
Krok 3
Ogórek pokroić na 4 paski. Z pasków ogórka uformować okrąg i wypełnić go tatarem.Dekorować posiekanym koperkiem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej