
Składniki
2 łyżeczki
3 sztuki
1 łyżka
1 sztuka
400 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Oczyszczonego łososia drobniutko posiekać.
Krok 2
Dymkę drobno pokroić i połączyć z łososiem i sosem sojowym.
Krok 3
Ogórek pokroić na 4 paski. Z pasków ogórka uformować okrąg i wypełnić go tatarem.Dekorować posiekanym koperkiem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Kutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.
Czytaj więcejBez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.
Czytaj więcej