Tatar z łososia z sosem sojowym przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Tatar z łososia z sosem sojowym

Autor: MartaS

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

9 osób wydrukowało

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 łyżeczki

3 sztuki

1 łyżka

1 sztuka

400 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Oczyszczonego łososia drobniutko posiekać.

Krok 2

Dymkę drobno pokroić i połączyć z łososiem i sosem sojowym.

Krok 3

Ogórek pokroić na  4 paski. Z  pasków ogórka uformować okrąg i wypełnić go tatarem.Dekorować posiekanym koperkiem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Tatar z łososia z sosem sojowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Tatar z łososia z sosem sojowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Tatar z łososia z sosem sojowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Tatar z łososia z sosem sojowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Tatar z łososia z sosem sojowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Tatar z łososia z sosem sojowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Tatar z łososia z sosem sojowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Tatar z łososia z sosem sojowym - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Grochówka wojskowa
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

łatwe

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej