Tatar z łososia z sosem sojowym

Autor: MartaS MartaS

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

7 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

400 gramów

3 sztuki

2 łyżeczki

1 sztuka

1 łyżka

Zaznacz co najmniej 1 składnik, by skorzystać z funkcji

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Oczyszczonego łososia drobniutko posiekać.

Krok 2

Dymkę drobno pokroić i połączyć z łososiem i sosem sojowym.

Krok 3

Ogórek pokroić na  4 paski. Z  pasków ogórka uformować okrąg i wypełnić go tatarem.Dekorować posiekanym koperkiem.

0

Opinie o przepisie

Zastanawiasz się, co podać gościom na przyjęciu karnawałowym? Dobrym wyborem będą smaczne i różnorodne przekąski, ale również sałatki.

Czytaj więcej

Faworki, zwane także chrustem, to kruche ciasteczka, smażone przede wszystkim w okresie karnawału i na Tłusty Czwartek. Jak zrobić faworki: słodkie, delikatne i chrupiące? Sprawdź nasze porady.

Czytaj więcej