Tęczowy przysmak z brzoskwiniami

Autor: Użytkownik Moje Ciasto

ratingratingratingratingrating

1

50 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

11 osób wydrukowało

Pobierz pdf

9 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

75 dekagramów

0.75 sztuki

4 opakowania

3 łyżki

1 opakowanie

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ser i Kasię podzielić na 3 porcje.

Krok 2

W trzech naczyniach rozpuścić po jednej galaretce, zmniejszając ilość wody podaną w przepisie na opakowaniu i dodając do każdej łyżkę stołową cukru.

Krok 3

Kasię utrzeć z serem.

Krok 4

Ciągle mieszając wlewać małym strumieniem ostudzoną galaretkę agrestową.

Krok 5

Na wyłożone biszkoptami dno tortownicy wylać przygotowaną masę i odstawić do stężenia.

Krok 6

W taki sam sposób przygotować masę z galaretką cytrynową i wylać ją na poprzednią dobrze stężoną masę.

Krok 7

Kolejną warstwą będzie ser z galaretką wiśniową.

Krok 8

Na wierzchu układamy brzoskwinie i zalewamy galaretką.

Krok 9

Odstawiamy do lodówki na 30 minut i gotowe. SMACZNEGO!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Tęczowy przysmak z brzoskwiniami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Tęczowy przysmak z brzoskwiniami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Tęczowy przysmak z brzoskwiniami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Tęczowy przysmak z brzoskwiniami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Tęczowy przysmak z brzoskwiniami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Tęczowy przysmak z brzoskwiniami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Tęczowy przysmak z brzoskwiniami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej