
Składniki
1 szczypta
1 sztuka
1 szczypta
1 sztuka
100 gramów
1 sztuka
200 gramów
400 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pierś z indyka miksujemy blenderem dodajemy sól i pieprz i znowu miksujemy . Rukole tez wkładamy i miksujemy .Dolewamy 100 ml Bulionetka Domowa Pieczeniowa Knorr , 1 jajko miksujemy nadal . sól pieprz do smaku na koniec i wymieszać >
Krok 2
Rozkładamy folie aluminiową 2 kawałki i kładziemy tak przygotowane mięsko by zrobić batony .Zawijamy jak cukierka wkładamy do garnka z woda i gotujemy około 40 minut . Roladki wyjmujemy i kroimy w plastry wkładamy do garnuszka z Bulionetką Domową Pieczeniową Knorr i przez chwile jakieś 15 minut gotujemy naszą roladkę z indyka oczywiście w plastrach.
Krok 3
Tortellini gotujemy w sosie grzybowym Knorr i odcedzamy .Podajemy tortellini z plastrami rolady i polewamy sosem, jako sałakę można doda pomidora pokrojonego w ćwiartki
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej