Sałatka z mango, awokado i mozzarelli przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sałatka z mango, awokado i mozzarelli

Autor: Angie

ratingratingratingratingrating

6

heart
16 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

157 osób wydrukowało

Pobierz pdf

105 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 pęczek

1 sztuka

1 opakowanie

1 opakowanie

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rukolę i sałatę rozłożyć na talerzu. Awokado, mango i mozzarellę pokroić w cienkie plasterki i ułożyć na sałacie. Posypać pestkami granatu.

Krok 2

Sos przygotować wg przepisu na opakowaniu. Sałatke polać sosem i podawać. SMACZNEGO :)

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka z mango, awokado i mozzarelli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka z mango, awokado i mozzarelli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka z mango, awokado i mozzarelli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka z mango, awokado i mozzarelli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka z mango, awokado i mozzarelli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka z mango, awokado i mozzarelli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka z mango, awokado i mozzarelli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sałatka z mango, awokado i mozzarelli - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej