Sałatka z mango, awokado i mozzarelli przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sałatka z mango, awokado i mozzarelli

Autor: Angie

ratingratingratingratingrating

4

16 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

132 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

82 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 pęczek

1 sztuka

1 sztuka

1 opakowanie

1 sztuka

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rukolę i sałatę rozłożyć na talerzu. Awokado, mango i mozzarellę pokroić w cienkie plasterki i ułożyć na sałacie. Posypać pestkami granatu.

Krok 2

Sos przygotować wg przepisu na opakowaniu. Sałatke polać sosem i podawać. SMACZNEGO :)

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka z mango, awokado i mozzarelli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka z mango, awokado i mozzarelli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka z mango, awokado i mozzarelli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka z mango, awokado i mozzarelli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka z mango, awokado i mozzarelli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka z mango, awokado i mozzarelli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka z mango, awokado i mozzarelli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sałatka z mango, awokado i mozzarelli - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Sałatka z fasoli
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Pierogi to zdecydowanie jedna z najsłynniejszych potraw polskiej kuchni. Tradycyjne warianty – z mięsem, grzybami albo ruskie – stanowią przysmak, któremu nie sposób odmówić. Na słodko z cukrem i owocami są marzeniem każdego łasucha.

Czytaj więcej

Boże Narodzenie to czas, którego uroczysty charakter podkreśla się na różne sposoby, także przygotowując wyjątkowe potrawy. Gęsina, wołowina czy schab? Aromatyczny sos grzybowy czy kwaśna żurawina? Zobacz, jak przygotować pieczone mięsa na święta.

Czytaj więcej